Qeuze77
Studiekeuzebegeleiding Noord-Limburg
 

Over Qeuze77


Qeuze77 is een onderneming gevestigd in Venlo. 

Wij geven een frisse blik van buitenaf bij het maken van een keuze voor jouw studie/loopbaan.

Wij lopen graag een stukje met je mee in jouw studieloopbaan en ondersteunen daar waar nodig is.


Je talenten zijn jouw uitgangspunt!

Wij willen jou met de juiste tools begeleiden om een eventuele knoop door te hakken richting een vervolgopleiding en/of verder te komen in jouw studieloopbaan proces. Weten waar jouw talenten en kwaliteiten liggen en deze meenemen in jouw proces, maakt het plaatje voor jou duidelijk en compleet.

Dat is waar Qeuze77 voor staat!


 


Jolande Loos

Eigenaar Qeuze77 / Studiekeuze begeleiderIn 1996 studeerde ik af aan de HKLS. Vervolgens kreeg ik mijn eerste baan als Docent Beeldende Vorming in het Voortgezet Onderwijs Midden-Limburg. In 20+ jaar voorgezet onderwijs heb ik naast docent de mogelijkheid gehad om ook diverse andere functies uit te voeren, zoals Waarnemend Teamleider, Vertrouwenspersoon voor leerlingen, Decaan en VSV (Vroegtijdig School Verlater) makelaar. 


Door ervaringen en studies ben ik er achter gekomen dat mijn passie ligt om jongeren op basis van hun talenten en interesses te begeleiden in hun studiekeuze proces. Tijdens mijn periode als Decaan heb ik een LOB (Loopbaan en Oriëntatie Begeleiding) programma ontwikkeld en ingevoerd voor een VMBO opleiding waar een positieve benadering voorop staat.


In 2016 zijn wij met ons gezin naar het buitenland verhuisd voor een periode van 3,5 jaar. Dit was een grote stap met heel veel keuzes en veranderingen. Ik heb van deze periode veel geleerd en wil deze ervaringen graag in mijn eigen ontwikkeling meenemen. 


Ons gezin bestaat inmiddels uit twee prachtige opgroeiende pubers. Thuis zijn wij dus ook vol op met keuze processen bezig. 

Iedere keuze nemen we mee naar een volgende uitdaging! 

Deze ervaringen wil ik graag meenemen om samen met jou een stukje mee te lopen in jouw loopbaan.


Gooi die blinddoek af, "Iedereen die geblinddoekt is, kan geen goede keuze maken....."

Kardinaal de Richelieu 1585-1642

 

Certificering
DilemmaAcademie - DilemmaMethode

Fontys OSO - Master SEN Leerlingenbegeleiding / Decanaat

VSV Makelaar - Dilemma management  

CBE - Teamleiders Room

School en Veiligheid (PPSI)

HKLS Beeldende Vorming


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn